ebush Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 45 Nerden : Viyana İlgi alanları : biLmem :D Kayıt tarihi : 29/11/07
| Konu: Bi Cümle yaz Altaki Onunla $arki Bulsunn .. Ptsi Ara. 10, 2007 1:09 am | |
| Ben Basliyim Arkadaslar ..
Kirmizi | |
|
neslihann Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 154 Nerden : istanbul İlgi alanları : emre aydın Durumunuz : no problem Kayıt tarihi : 29/11/07
| Konu: Geri: Bi Cümle yaz Altaki Onunla $arki Bulsunn .. Çarş. Ara. 12, 2007 3:53 pm | |
| kırmızılım sana yandı cnm beyz ata biner........
mecal | |
|
x gözde x Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 22 Nerden : eskişeher. İlgi alanları : boşwer :) Durumunuz : şimdilik ii Kayıt tarihi : 05/12/07
| Konu: Geri: Bi Cümle yaz Altaki Onunla $arki Bulsunn .. Salı Ara. 18, 2007 12:21 am | |
| mecalim yok anlat dıoyosun ya.... bebeğim | |
|
[esmer_kiz] Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 5 Nerden : Dunya gezegeninden :p İlgi alanları : arka siradakiler, hiphop, dans, rap, Kayıt tarihi : 03/12/07
| Konu: Geri: Bi Cümle yaz Altaki Onunla $arki Bulsunn .. Perş. Ara. 20, 2007 6:47 pm | |
| [b]Bebegim mutsuz musun ? yapa yalniz oralarda soyle ac susuz musun? susma nOlur yoksa sevgimizden umutsuz musun? hataliydim sen haklisin duyOr musn? yOk bagislaaaaaa ....
Askim | |
|
biraders Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Nerden : İstanbul İlgi alanları : Müzik , sinema , dizi Kayıt tarihi : 04/12/07
| Konu: Geri: Bi Cümle yaz Altaki Onunla $arki Bulsunn .. Paz Ara. 23, 2007 5:40 am | |
| İlk aşkım , sevgilim , liselim benim. ( lütfen yadırgamayın.Dinlediğimden değil.İlk aklıma o geldi.Bu arada forumun formatına da uydu , liselim filan ) Liseli | |
|