Mazlum Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 17 Nerden : A_N_T_A_L_Y_A İlgi alanları : Güzel Olan Herşey:D Kayıt tarihi : 30/11/07
| Konu: Dünyada tek bir forum kalsaydı :) C.tesi Ara. 01, 2007 11:32 am | |
| Dünyada tek bir forum kalsaydı )
Farzedelim ki dünyadaki bütün forumlar kapandı ve tek Forumsitesi kaldı
BUR4K: olm database gene doldu. *M€RT*: Olm daha 5 dakika önce 40 GB yer sildik nan BUR4K : 1 milyar kişi yazıyor olm. Tükürseler bogulacaz beaaa.. *M€RT*: Ya üye alımını kapatsak mı ki ? BUR4K: Ben günde 1ooo üye siliyorum.. *M€RT*: Kaç adminimiz var toplam ? BUR4K : Unuttum abi yüzbin küsür diyeyim ben sana.. *M€RT*: Az daha al o zaman...
B.B: Adama bak QuentiN 2 tane mesaj yazmış !!! QuentiN:Yuhhh!!!! B.B: Babasının database sanki QuentiN: İP sini verin hemen banlatalım.. Hatta İP sinin 100 fazlasıyla 100 eksigini banlayalım B.B: Ne sucu var 1oo eksiginin ?
DJ ZIKKIM: Almanya'dan bi kız beni evine davet etti ne diyonuz gideyim mi ? Doushx: Olmaz akşama Paris'te Forumsitesi Buluşması var.. DJ ZIKKIM : Gelmesem olmaz mı ? Doushx: Olmaz olm en son 4 yıl önce düzenledik orada.. Adamlar seni bekliyo kaç yıldır
z_zidane28: ''İkinci mesajı yazana 3. mesaj beleş! '' adı altında bi kampanya mı başlatsak ? AsLaNBeY_42 : niye z_zidane28: Artisligine..
En son tarafından Salı Ara. 04, 2007 5:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
neslihann Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 154 Nerden : istanbul İlgi alanları : emre aydın Durumunuz : no problem Kayıt tarihi : 29/11/07
| Konu: Geri: Dünyada tek bir forum kalsaydı :) Ptsi Ara. 03, 2007 6:08 pm | |
| | |
|